Stichting Sannen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Donateurs/leden

Donateurs / Geregistreerde Leden

E-mailadres Afdrukken PDF

Onze Stichting heeft betalende donateurs en kent Leden (die zich gratis geregistreerd hebben in het Leden Menu) die veelal wonen in Nederland, Belgie, Engeland maar bijvoorbeeld ook in Australie en Curaçau.

Op onze website bieden wij tevens de mogelijkheid om een familie oproep, of genealogische mededeling of - vraag  te plaatsen. Mail uw verzoek naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Ook hebben wij in het verleden meerdere Sannen contactdagen georganiseerd.
In de toekomst kan er weer een  Sannen Contactdag georganiseerd worden. Maar pas na gebleken behoefte hieraan. U kunt uw behoefte hieraan kenbaar maken met een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Bij voldoende belangstelling starten we de organisatie op. U zal in voorkomend geval hierover tijdig geïnformeerd worden middels een Nieuwsbericht op deze website .


Hoe kunt u ons helpen?

1. door u aan te melden als Bestuurslid: mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

2. door u aan te melden als (archief-) onderzoeker (ook mogelijk op internet): mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

3. door Sannen gerelateerde informatie zoals foto's, documenten, akten, geboortekaartjes, huwelijkaankondigingen en overlijdensberichten naar ons op te sturen: mail deze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

4. door Donateur te worden. Dat kan door betaling van tenminste € 10,- per kalenderjaar. In het Hoofdstuk Bestuur in het Main Menu vindtu de bereikbaarheid van de penningmeester en het Gironummer van onze Stichting. 

Als Donateur steunt u ook het vele werk en onderzoek dat door deze Stichting wordt uitgevoerd.


Laatst aangepast op vrijdag 01 juni 2012 11:01